Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Heb je een visum nodig om naar Indonesië te reizen?



Visumvereisten voor reizen naar Indonesië

Nederlandse reizigers hebben voor een verblijf van maximaal 30 dagen geen visum nodig voor Indonesië. Voor een langer verblijf of andere reisdoeleinden is het echter wel vereist om een visum aan te vragen.

Visumaanvraag voor Indonesië

Voor het aanvragen van een visum voor Indonesië als Nederlandse reiziger, kan men terecht bij de Indonesische ambassade in Den Haag of het consulaat-generaal in Amsterdam. Het is belangrijk om de juiste documenten en benodigde informatie klaar te hebben voor een soepele visumaanvraag.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum nodig voor een bezoek aan Bali voor Nederlandse reizigers. Het visum is vereist voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstellingen en uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht voor Bali in 2024, zoals voor bepaalde nationaliteiten en reizigers die in aanmerking komen voor een visumvrijstelling. Het is belangrijk om voorafgaand aan de reis de actuele visumvereisten te controleren om eventuele problemen bij aankomst te voorkomen.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Dit kan een toeristenvisum zijn dat bij aankomst wordt verstrekt voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Hoe een visum voor Bali aanvragen

Om een visum voor Bali aan te vragen, moeten Indiërs een geldig paspoort hebben dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Daarnaast moeten ze een retourvlucht of doorreisticket kunnen tonen en voldoende financiële middelen hebben voor hun verblijf.



Meer info: kosten visum indonesië

Hoeveel moet ik betalen voor een Visa on arrival in Indonesië?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Voor reizigers uit Nederland kost een Visa on arrival in Indonesië $35 USD. Dit bedrag moet contant en in US dollars betaald worden bij aankomst op de luchthaven.

Extra kosten en geldigheid

Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de duur van je verblijf in Indonesië. Het Visa on arrival is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan niet verlengd worden.

Hoeveel moet ik betalen voor een Visa on arrival in Indonesië