De beste uitgaansgelegenheden in Haarlem
uitgaan haarlem

Hoe kunnen jongeren zich vermaken in Haarlem?



Uitgaan en winkelen

Jongeren kunnen zich vermaken in Haarlem door uit te gaan in de vele gezellige cafés, bars en clubs die de stad te bieden heeft. Daarnaast kunnen ze ook lekker winkelen in de diverse boetiekjes en grote winkelstraten zoals de Grote Houtstraat en de Barteljorisstraat.

Cultuur en natuur

Voor de jongeren die van cultuur houden, zijn er verschillende musea en theaters te vinden in Haarlem. Daarnaast kunnen ze ook genieten van de prachtige natuur in en rondom de stad, zoals het mooie stadspark Haarlemmerhout of een wandeling maken langs de grachten.

Hoe kunnen we onze avonden in Haarlem doorbrengen?



Avonden in Haarlem

In Haarlem zijn er tal van mogelijkheden om je avonden door te brengen. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele gezellige restaurants in de stad. Van authentieke Nederlandse gerechten tot internationale keukens, er is voor ieder wat wils.

Ontspanning en vermaak

Daarnaast kun je ook kiezen voor een avondje uit naar een theater, bioscoop of concert. Haarlem heeft een bruisend cultureel leven en er is altijd wel iets te beleven. Of je nu houdt van kunst, muziek, theater of film, in Haarlem zul je je zeker niet vervelen.

Kan je uitgaan in Haarlem

Welke straten in Haarlem staan bekend als de gouden straatjes?



De Gouden Straatjes in Haarlem

In Haarlem staan de Gouden Straatjes bekend om hun charmante uitstraling en unieke winkels. Onder andere de Gierstraat, Schagchelstraat en de Kleine Houtstraat behoren tot deze geliefde winkelstraten.

Winkelen in de Gouden Straatjes

De Gouden Straatjes in Haarlem zijn ideaal voor een dagje winkelen en bieden een mix van trendy boetieks, gezellige cafés en ambachtelijke winkels. Het is een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen die op zoek zijn naar bijzondere vondsten en een unieke winkelervaring.



Meer info: kroeg achtergrond

Hoe kan ik mijn avonden doorbrengen in Haarlem?



Avondwandeling door de historische binnenstad

Geniet van een avondwandeling door de prachtige historische binnenstad van Haarlem. Bewonder de sfeervol verlichte grachten, historische gebouwen en gezellige pleinen. Maak een pitstop bij een van de vele knusse cafés of restaurants voor een hapje en een drankje.

Bezoek een culturele voorstelling

Breng je avond door in een van de vele theaters of bioscopen in Haarlem. Geniet van een toneelstuk, concert, film of stand-up comedy show. Haarlem heeft een bruisend cultureel aanbod waar voor iedereen wel iets te beleven is. Maak je avond compleet door voorafgaand of na afloop van de voorstelling een drankje te doen in een gezellig café in de buurt.

Kan je uitgaan in Haarlem

Hoe kan ik mijn zondag in Haarlem het beste besteden?



Ontspannen in de natuur

Haarlem biedt prachtige parken en natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen of picknicken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de prachtige Haarlemmerhout of wandel langs de rivier het Spaarne voor een ontspannen zondag in de natuur.

Ontdek de culturele bezienswaardigheden

Breng een bezoek aan de historische binnenstad van Haarlem en ontdek de vele musea, kerken en monumenten die de stad rijk is. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt met de imposante St. Bavokerk en geniet van de gezellige sfeer op de terrassen en in de winkelstraten.

Is het mogelijk om uit te gaan in Haarlem?



Uitgaan in Haarlem

Het is zeker mogelijk om uit te gaan in Haarlem, aangezien de stad een bruisend nachtleven heeft met diverse bars, clubs en restaurants. Er zijn genoeg opties voor een gezellige avond uit met vrienden of familie.

Veelzijdig aanbod

Haarlem biedt een veelzijdig aanbod aan uitgaansgelegenheden, van hippe cocktailbars tot gezellige kroegen en trendy clubs. Of je nu van live muziek houdt, wilt dansen tot in de vroege uurtjes of gewoon wilt genieten van een goed glas wijn, in Haarlem is er voor ieder wat wils.